Alzamora
candau
Notícies
Notícia
març 2017
Per què mai no hauríem de subestimar la importància del packaging?
El packaging, un element clau en l'estratègia de negoci per a les marques i les empreses. Comunicació, protecció, usabilitat i transport són algunes de les beneficis que ens aporta.

El packaging és un poderós element per crar imatge de marca i per permetre connectar amb els consumidors d'una forma ràpida. És el primer impacte que el consumidor rep del que està comprant o del que ja ha comprat, no és només que causa la primera impressió , sinó que pot marcar la diferència i destacar per sobre dels competidors.

Els estudis realitzats indiquen que el 75% dels productes de consum que es veuen al supermercat, no aconsegueixen els seus objectius per usar un packaging inadequat . Segons aquest estudi, traduït en diners, suposa unes pèrdues de 6 milions de lliures esterlines només al Regne Unit.

El packaging no és només una qüestió d'impressions, també té altres utilitats, obligacions i altres aplicacions. Un bon packaging el distingeix del propi paquet, és a dir, manté els productes en bona qualitat, permet un transport higiènic, protegeix el producte o informa i educa al consumidor, i al mateix temps, pot arribar a reduir els costos que assumeix la marca o empresa.